WEDSTRIJD INFORMATIE – LEES GOED WAT ONZE REGELS ZIJN.

Naar aanleiding van de aangescherpte regels bij het sporten, gelden (per heden) de volgende regels op het sportpark van Haarlem-Kennemerland;

Thuisploeg
Bij thuiswedstrijden mogen geen toeschouwers van de thuisploeg aanwezig zijn. Alleen personen benodigd bij de wedstrijd en het team mogen tijdens de wedstrijd aanwezig zijn. Deze personen zijn; Coach / Trainer / Teambegeleider / Medisch begeleider (max. 4), Vlagger en Scheidsrechter. Deze personen bevinden zich tijdens de wedstrijd op het veld (daar waar mogelijk binnen de hekken van het veld).

Uitploeg
Bij thuiswedstrijden mogen geen toeschouwers van de uitploeg aanwezig zijn. Uitzondering hierop zijn de benodigde chauffeurs. Bij de teams t/m O12 zijn dat maximaal 3 personen (exclusief personen benodigd voor de wedstrijd), bij teams t/m O17 zijn dat maximaal 5 personen (exclusief personen benodigd voor de wedstrijd). Bij O18 en hoger mogen er geen toeschouwers aanwezig zijn (exclusief personen benodigd voor de wedstrijd). Verder zijn alleen personen benodigd bij de wedstrijd en het team tijdens de wedstrijd aanwezig. Deze personen zijn; Coach / Trainer / Teambegeleider / Medisch begeleider (max. 4), en Vlagger. Deze personen bevinden zich tijdens de wedstrijd op het veld (daar waar mogelijk binnen de hekken van het veld).

Overig
De kantine is gesloten en niet toegakelijk. Open zijn; het wedstrijdsecretariaat, de kleedkamers (met de reeds geldende regels) en de toiletten in de kleedkamers. Er is de pauze geen drinken beschikbaar, zorg ervoor dat je zelf drinken meeneemt.

De personen die wel op het complex aanwezig mogen zijn (uiteraard op 1,5 meer); Bestuursleden, Leden vd Technische Commissie, Leden voor het wedstrijdsecretariaat, Hoofden van Dienst (Corona Dienst) en de Terrein/Materiaal verzorgers.

LET OP; als de wedstrijd is afgelopen, worden de sporters, begeleiding en benodigde chauffeurs verzocht binnen redelijke tijd weer huiswaarts te keren.

Alvast bedankt voor de medewerking, hopelijk kunnen we iedereen weer binnen aanzienlijke tijd begroeten langs het veld.

Bestuur Haarlem-Kennemerland