16-09-2023 Vlug & Vaardig, here we come

Klaar met de voorbereiding, 6 wedstrijden gespeeld en nog niet verloren.

In een poule met VSV-za, Velsen-za en OG-zo met 7 punten de onbedreigde koploper en nu wachten op de loting voor het vervolg van de MidWestCup.

Voor de KNVB beker eerst 4 – 2 tegen DSK maar daarna 2 x 2 – 2 bij Vrone en DTS. Vrone door naar de volgende ronde en HaarlemKland wachten op volgend seizoen. Dan weer een bekertoernooi en weer kansen om door te stoten naar en gedroomde finale in de Kuip of bij Legmeervogels.

De KNVB beker bracht onze mannen in een uniek gedeelte van Noord Holland, de gemeente Dijk en Waard. Deze fusiegemeente (Heerhugowaard en Langedijk) biedt onderdak aan BOL (Broek op Langedijk 1e klas), Vrone (StPancras 4e klas), LSVV (Noord Scharwoude 2e klas), DTS (Oudkarspel 5e klas), Reiger Boys (HHWaard 3e klas), SVW (HHWaard 4e klas), Hugo Boys (De Noord 4e klas), KSV (’t Kruis 4e klas) en WMC (HHWaard 5e klas).

Probeer te onthouden, wie weet rolt er volgend seizoen weer een loting uit de koker met een bezoekje aan deze unieke gemeente.

De laatste wedstrijd vanmiddag bij DTS moest met minimaal 5 doelpunten verschil worden gewonnen om door te bekeren. Klemtoon op de eerste e, soms voel je behoefte om de klemtoon op de tweede e te leggen. Want in de rust tegen DTS voelde trainer Elhasnaoui zich als een soort geestelijke, wat moet je als je met 2 – 0 achter staat en er zit geen bezieling, geen pit, geen voetbal, geen gesnak naar de volgende bekerronde, geen respect voor de fans in dit ploegje roodbroeken.

Spoedoverleg met de KNVB leverde niks op, 10 spelers wisselen bleek geen optie. Dan maar verder met deze groep walking footballers en ziedaar, die dikke winst zat er niet in maar een dik verdiend gelijkspel kon nog wel de boeken in.

We weten het, een slechte generale betekent een superbe uitvoering. Je zal maar trainer of speler van Vlug en Vaardig zijn.

Zaterdag 23 september 20223 aanvang 14.30 uur Sportpark Ookmeer Vlug & Vaardig – HaarlemKland. Komt dat zien, komt dat zien. Deze keer niet op de fiets.
En anders zaterdag 30 september om 15.00 uur thuis tegen AC Amsterdam.

Blijf weg uit het rechter rijtje, blijf wel genieten.

Spy