VACATURE – EVENEMENTENCOMMISSIE

Gezocht: creatieve organisatoren gezocht voor de evenementencommissie

Hou je van regelen en organiseren en vind jij het leuk om (naast het voetbal) betrokken te zijn bij de activiteiten van Haarlem-Kennemerland? Dan ben jij degene die we zoeken voor de evenementencommissie van Haarlem-Kennemerland.

De evenementencommissie heeft plek voor nieuwe leden. Mensen die samen onze leden een nog leukere clubervaring willen creëeren. We organiseren verschillende evenementen voor jong en oud, zoals de vrijwilligers- of jeugddag, toernooien en de grote clubactie. En natuurlijk staan we open voor jouw leuke ideeën.

Wat ga je doen?

  • Je bent medeverantwoordelijk voor het bedenken, plannen en uitvoeren van evenementen.
  • Je zorgt samen met een enthousiaste groep vrijwilligers dat onze club bruist van gezelligheid.

Wat bieden wij?

  • Een leuk team waarin je je passie voor organiseren kunt delen.
  • Je leert nieuwe mensen kennen, ontwikkelt je organisatorische vaardigheden en draagt bij aan de positieve clubbeleving.
  • Veel flexibiliteit qua tijdsbesteding. Je kunt je ook op oproepbasis inzetten, bijvoorbeeld bij specifieke evenementen.

Over FC Haarlem-Kennemerland

FC Haarlem-Kennemerland is een vereniging waar sportiviteit en gezelligheid samenkomen. Onze club heeft een hecht team van vrijwilligers en ruim 800 enthousiaste leden. We bieden voetbalplezier voor jong en oud, van talenten tot ervaren veteranen. Samen werken we iedere dag aan sportieve successen en een positieve sfeer waarin iedereen zich thuis voelt.

Aan de slag?

Neem dan contact op met Paul Rademaker. E-mail: info@haarlem-kennemerland.nl. Paul kan je alles vertellen over deze belangrijke en superleuke functie binnen onze club.