UPDATE – RESTANT SEIZOEN 19/20

Vanaf 4 mei gaan we weer training geven aan de Kickies t/m de O18. Iets waarvan we gedacht hadden dat het dit seizoen niet meer zou gaan gebeuren, maar we kunnen toch het seizoen afsluiten en ons voorbereiden op volgend jaar. Toch nog een lichtpuntje in deze moeilijke tijden. We weten dat iedereen staat te springen om weer een bal te mogen aanraken. De gebruikelijke communicatie zal dan ook zoveel mogelijk via de trainer en de app groepen gaan.

De afgelopen weken heeft de Technische Commissie hard gewerkt om alles zo veilig mogelijk te kunnen laten verlopen. Zo zijn we zelf verder gegaan dan de richtlijnen en hebben we een routing op het complex gemaakt met een aparte in- en uitgang. Ook zit er ruim tijd tussen het eind vd training en het begin van de volgende training. Alles om de kans om elkaar tegen het lijf te lopen zo minimaal te maken. Het binnenkomen, de training zelf en het weg gaan zal zo goed mogelijk worden begeleid, de eerste weken zullen er ook begeleiders (Hoofd van Dienst) op het complex rondlopen om alles te regelen en daar waar nodig te helpen. Zo kan iedereen wennen aan de nieuwe situatie.

De kleedkamers en de kantine zijn gesloten. Het hek zal alleen opengaan 10 minuten voor de training en tot 10 minuten na de training (als iedereen is vertrokken). Dus op tijd komen is nog belangrijker dan normaal! Tijdens de trainingen is het hek gesloten en ouders zijn helaas niet welkom. Overigens is het sportcomplex buiten de trainingen voor iedereen gesloten en de handhavers treden nog steeds hard op als je toch op het complex aanwezig bent.

Onder dit bericht vind je de protocollen voor de Voetballers, de Ouders en Trainers. Lees deze goed door, deze zijn heel belangrijk voor een goed verloop tijdens de trainingen. Aan ouders van jongere kinderen vragen wij om dit goed met ze door te nemen, zodat ook zij goed voorbereid zijn. Ook staan hier het nieuwe trainingsschema voor de maanden Mei en Juni, alsook de routing die wij het terrein aanhouden naar de velden toe.

Uiteraard gaan wij ervan uit dat iedereen meewerkt om de laatste maanden van het seizoen nog met veel plezier te kunnen trainen. Want plezier en beweging kunnen we allemaal weer goed gebruiken om deze tijd weer wat meer dragelijk te maken. Mocht je nog vragen hebben dan kunt je die stellen aan de trainer of per mail aan info@haarlem-kennemerland.nl.

Sportieve groet,
Het Bestuur & De Technische Commissie

Corona trainingsschema

Protocol HK voor ouders tijdens Corona

Protocol HK voor sporters tijdens Corona

Protocol HK voor trainers tijdens Corona

Routing HK tijdens Corona