SpyKamp

Haarlem- Meerdere malen kregen wij de vraag hoe het komt dat de stukjes van Spy zo fit ogen. De energie en creativiteit moet toch ergens van komen. Met een speciaal team van Haarlem-Kennemerland zijn wij op onderzoek gegaan.

Het is 18 december als we de auto richting de kop van Noord-Holland sturen. Een anonieme tip heeft er voor gezorgd dat wij er wellicht achter gaan komen waar Spy zich op dat moment bevindt.

We hebben een aantal dagen online niets vernomen van Spy en waar wij zometeen achter zouden gaan komen, zou veel kunnen verklaren.

Het adres wat wij hebben gekregen brengt ons richting een sportpark. Het kan toch niet zo zijn dat Spy in onderhandeling is met een andere club?

Langzaam lopen we richting het sportpark, maar op onze hoede. Zoals iedereen weet kan Spy uit het niets ineens achter je staan. We horen wat gepraat en het trappen tegen een bal. Wat gebeurt daar?

Tot onze grote verbazing. Zien we daar Spy. In een beweging wat dicht in de buurt van sprinten komt, maar wat veel op zijn plek doet vallen. Spy is op trainingskamp. Klaar voor de 2e seizoenshelft om stukjes te schrijven.

De stukjes van Spy worden mede mogelijk gemaakt door ‘Walking Football – Hoe blijft een 70+ -er in shape..