Schaf die eerste helft maar af . . . .

​​​​​​​​​​​09-04-2022

Schaf die eerste helft maar af . . . .

Vier toploegen achter elkaar, 2 gewonnen (2 x thuis dus) en 2 verloren (2 x uit tussen de koeien). Goed genoeg voor het linker rijtje, niet genoeg voor een nacompetitieplek.

Omdat ook het 2e en 3e weer niet verloren, allebei nog in de race om een promotieplek, was het voor de heren trainers weer een prettige zaterdag.

Tegenstander VVH/Velserbroek kon het de 1e helft nog wel bijbenen, sterker nog, ze kwamen tegen de verhouding op 0 – 1 en bijna zelfs op 0 – 2.

Hoezo gouden wissel? Nog geen 2 minuten en dus koud in het veld en 1 -1 door Pascal. Wat een metamorfose bij HaarlemKennemerland, koppies omhoog, lach op het gezicht en volop snelheid en diepte in het bij vlagen oogstrelende aanvalsspel.

VVH/Velserbroek hees de witte vlag en de roodbroekjes liepen via goals van Wubbe S, Albada en Wubbe C naar een dik verdiende 4 – 1 overwinning. De jacht op de 4e plaats is begonnen, droom of werkelijkheid?

Kan de zondag nog beter worden dan deze zaterdag? Is Max Verstappen beter dan Cas Wubbe? Is Max van der Poel beter dan Tobias Faber? Is Sjinkie Knegt beter dan Yannick Fong-Tin Joen? Ga maar de hele dag voor de TV zitten, we gaan het zien !

Volgende week een uitwedstrijd tegen het altijd lastige DSK in Haarlem-Oost.

De galavoorstelling tegen VVH/Velserbroek werd verzorgd door:

Geerlings

Holten (46’ Pascal), Faber (75’ Schoonderwoerd B), Aldershof(75’ Kakaire C)

Wubbe J (75’ van Steijnen), Wubbe C, Fong-Tin Joen, KakaireS

Biernat, Albada, Angenent (60’ Wubbe S)

Spy (wel heel erg positief . . . )