Nu al aansluiten met de sub – top of wachten tot februari 2010?

12-10-2019

Helaas, er kwam weinig terecht van alle goede voornemens. Als de 9 jarige tweeling Dax en Roemer Vencken (met een c !!!) als Spelers van de Week meer aandacht kregen dan onze jonge vedettekens, ja dan snapt u dat er iets niet goed ging.

De grote mannen van THB straften binnen 10 minuten 2 beginnersfouten van HaarlemKennemerland af en dan weetje het, dat wordt een lastig middagje. Maar als het grote Oranje er 3 kan maken in 10 minuten, dan moeten onze kleine oranje roodbroekjes dat toch zeker in 80 minuten kunnen.

Maar dan moet het wel mee zitten en moet je simpele kansen wel verzilveren. Ons jeugdig ploegje (sorry Koen) kwam kilo’s en vernuft te kort. En liet zich ook in het spelletje kwartetten voor gevorderden vreselijk afbluffen door de tegenstander en de verre achterneef van Björn Kuipers. Een geel kaartje hier, een geel kaartje daar, sommigen dachten dat je extra prijs had bij een dubbele gele. Al snel in de 2e helft scoorde Magri de aansluitingstreffer 1 – 2 maar helaas ging de tijd die overbleef helemaal op aan het noteren van alle kaarten. Zeg 12 kaarten à 2 1/2 minuut per kaart en je komt al gauw op 30 minuten kwartetten. Eerste helft snel vergeten, tweede helft was het begin van een mooie reeks die komen gaat.

Volgende week uit naar koploper Amsterdam AC’, op papier lastig, maar . . . . . .

Vanmiddag waren de volgende boys helaas niet in staat om Dax en Roemer 3 punten mee naar huis te geven:

Wups

Abou Hassan (46’ vWijk), van Steijnen, Barendregt, Carlton Kakaire

Nicola, Wubbe, Brust

Angenent (35’ de Jong), Spelier, Magri

Spy