Nog 5,69 % kans om aan te haken

​​​​​​​​​​​26-03-2022

Nog 5,69 % kans om aan te haken

Na de treurige 5 – 2 verliespartij van vorige week bij Velsenoord leek het seizoen voor de Deen-boys als een nachtkaars uit te gaan. Zeker gezien de komende 2 tegenstanders van onze roodbroekjes, ja dus, de nummers 1 (VSV) en 2 (Jong Hercules).

Nadat het nieuws was doorgesijpeld dat ons 2e en 3e dit jaar nog steeds ongeslagen zijn, was het aan het 1e team om die lijn door te trekken. Welke lijn? En wat moest er doorgetrokken worden?

Fris en fruitig, lekker in de duels, lekker tempootje en nog goed voetbal ook. M’n liefje, wat wil je nog meer

Jong Hercules uit Beverwijk, de nummer 2 met slechts 2 nederlagen in de laatste 7 maanden, kwam, zag en droop met rode koontjes en gele kaarten af richting Velsertunnel.

Het was de dag van de HaarlemKennemerland – show, niets te halen voor Jong Hercules dus. Voor rust goals van Albada en Wubbe J, na rust 2 doelpunten van Wubbe C. Met een rechtsback Holten waar Dumfries de veters nog niet eens vast mag maken. En met de laatste 20 minuten een linksback Biernatwaar het bier was uitgewerkt en de achterstallige slaap was ingehaald.

Was dit een incident of mag koploper VSV zich serieus zorgen gaan maken? En dan na VSV ook nog VVH Velserbroek, DSK en Wijk aan Zee.

Laten we dromen van 12 punten . . . . . (omdat dromen van 11 punten nu eenmaal niet kan).

Deze mannen speelden zich in de kijker van Van Gaal:
Geerlings

Holten, Aldershof, Faber, Kakaire C (70’ Biernat)

Wubbe J, Quaars (70’ Hielema), Wubbe C

Kakaire S, Albada (80’ Saenkla), Fong-Tin Joen

Spy