Nieuwe maatregelen

Gisteren heeft de overheid nieuwe maatregelen aangekondigd. Deze treffen ons als voetbalclub helaas ook. Wat houdt dit nu concreet in voor jou als voetballer, ouder en/of trainer/coach?

Allereerst zijn alle competities stilgelegd zowel bij de junioren als bij de senioren. De trainingen bij de junioren gaan gewoon volgens het bekende schema door. Voor de JO19 wordt per team bekeken of zij in de huidige vorm mogen en kunnen trainen. Seniorenteams mogen niet trainen op de bekende wijze, voor hun geldt dat ze met max. 4 personen op 1,5 meter afstand mogen trainen.

Ten tweede zijn de kantine en kleedkamers vanaf heden dicht. Je moet je dus thuis omkleden en er is geen mogelijkheid tot douchen en je kunt geen gebruik maken van de toilet op ons complex.

Wat dan op zaterdag? Als TC zijn wij nu druk bezig om de komende weken een alternatief programma aan te bieden voor alle jeugdteams. Hierbij kun je denken aan onderlinge wedstrijden, toernooien en andere leuk activiteiten, allemaal natuurlijk met in achtneming van de regels en zonder toeschouwers. De zaterdag blijft dus de dag dat de jeugd lekker kan sporten, wij zullen jullie zo snel mogelijk (via de trainers) op de hoogte brengen van de activiteiten.

Sportieve groet, Technische Commissie & het Bestuur