HAARLEM-KENNEMERLAND, WE GAAN NAAR ALKMAAR !!!

27-05-2018

Twee weken geleden was de plaatsing voor de nacompetitie definitief. Vanaf dat moment was de focus geheel op 2 juni, de dag van de eerste nacompetitiewedstrijd. En wat vervelend, overbodig en storend is het dan dat je na een periode van 5 maanden zonder nederlaag nog 2 competitiewedstrijden moet spelen. Vorige week Kennemers uit, met tegengoals in de 91e en 94e minuut met 3 – 2 verloren en deze zaterdag HIJS thuis. Die hadden nog een heel klein kansje om kampioen te worden. Moesten ze wel ruim van HaarlemKennemerland winnen (en dan zijn onze witbroekjes niet moeilijk, 2 – 6 voor HIJS dus) en moest KHFC uit bij SVIJ minimaal 2 punten laten liggen. Dat liep even anders, de koninklijke boys uit Zuid verpulverden de IJmuidenaren met 0 – 12. Gemeende gelukwensen vanuit Noord naar de terechte kampioen, die wel 4 van de 6 punten aan onze roodbroekjes uit Noord moesten laten.

De wedstrijd van vanmiddag snel vergeten, het was slechts een warming-up voor de eerste nacompetitie finale tegen Flamingo’s. Ondanks 2 goals van Brust toch weer veel gemiste kansen. Niet alleen voor de wedstrijd van vandaag maar ook als voorschot op de in juni te spelen wedstrijden. Dus volgende week worden er geen kansen meer gemist. Zal wel moeten ook want op papier heeft Flamingo’s de meeste kwaliteit en ervaring. Maar, gelukkig, het zijn gewoon aardse wezens en we beginnen op 0 – 0.

De wedstrijd in Alkmaar begint op 2 juni om 14.00 uur (gokje, zou ook 14.30 uur kunnen zijn). Neem de Velsertunnel, volg de A9, ga langs AZ (borden richting Heerhugowaard) en neem de afslag bij McDonalds. Het veld van Flamingo’s ben je dan al voorbij gereden.

Dit zijn de mannen die met hun gedachten al in Alkmaar zaten:

Van Leeuwen – Lammers (46’ Vonk), vdNouwland, Abou Hassan  (70’ Jansma) – van der Heijde, Barendregt, Osinga, Nicola (70’Sheldon Kakaire) – Osenga, Roos, Brust