DAAR DENKEN WE GRAAG NOOIT MEER AAN!

25 september 2021: Badhoevedorp – Haarlem-Kennemerland V1, uitslag 6 – 1 (1-1)

Doelpunten: Remco

Opstelling:

doel: Arnoud

achter: Ed – Erwin – Jan – Marc

midden: Frank (30 Albert)– Dolf – Ronald (40 Jan P) – Mark

voor: Erick – Remco

2e helft:

doel: Arnaud

achter: Wim – Erick – Jan – Marc

midden: Frank – Dolf – Mark – Ed

voor: Ronald – Remco

Door Mark Buys

DE 1e competitiewedstrijd Badhoevedorp – HK Vet

Magische smeersels

Voor de eerste echte wedstrijd van dit seizoen waren er al aardig wat afvallers. Klaarblijkelijk hadden de bekerwedstrijden hun tol geeist. Er was een karrevracht aan blessures en pijntjes. Tel daarbij op afwezigen voor werk en ziekte en het was meteen al alle hens aan dek. Op papier 13 man maar na 20 minuten konden er al twee wissels het veld in. Die overigens na een minuut of vijf weer naar de kant wilden/moesten. Ronald was de eerste die met kuitklachten gewisseld moest worden voor Albert. Die er na een minuut of tien eigelijk al weer uit wilde, kuitklachten. Jan P. Kwam er in voor Frank (bovenbeenpijntje) maar na een nogal onbehouwen charge van de tegenstander mocht hij er ook binnen 5 minuten weer af. Remco liep op halve kracht wegens een weigerende Hamstring. Dit alles in schouw nemende speelden we eigelijk een hele goed eerste helft.

Erick kon na 1 minuut al de score openen maar raakte de paal na een heerlijke punter vanaf een meter of twintig. Iets later letten we niet goed op en kon een speler op de goed keepende Anaud af. 1-0. We namen iets meer initiatief en na een kwartier maakte Frank de 1-1. De tegenstander raakte paal, lat , paal en Arnaud maar scoren deden ze niet. Ze hadden wel 18 man dus ze rouleerden de hele tijd spelers.

Gelukkig was onze geblesseerde Wim aanwezig om te vlaggen en had hij zijn spullen bij zich. In de rust toonde Remco zich een ware medicijnman, met een tas vol smeersels en sprays behandelde hij kuiten en dijbenen van de geblesseerde spelers.

De tweede helft begon met de opgelapte Ronald in de spits, Frank op rechts en Wim als rechts back. Jaap wisselde voor Wim als vlagger en we konden beginnen.

De angel was wel een beetje uit ons spel en de tegenstander bleef fris door veel verse spelers op te stellen. Bij ons liepen wat spelers op hun tandvlees en na een paar hachelijke momenten voor ons goal viel dan toch de 2-1 en niet later 3-1 en 4-1. Dolf ging naast Remco in de spits voor een slot offensief van onze kant en plots waren er drie 100% kansen voor ons. Jammer genoeg wilden ze er niet in en viel in de laatste minuten 1-5 en 1-6.

Het lijkt op een kansloze afstraffing als je de uitslag ziet maar we hebben karakter getoond

en met een klein beetje geluk had er wel wat ingezeten. De smeersels van Remco hadden hun werk gedaan. Toen er ook nog een kratje bier verscheen in de kleedkamer waren de klachten helemaal verdwenen. Volgende keer beter mannen!