Locatie

Onze club is te vinden midden in Haarlem-Noord. bij het voormalige stadion van HFC Haarlem. Onze velden zijn goed bereikbaar en liggen midden in een prachtig park. Scholen, Kinderboerderij, Zwembad en supermarkt bevinden zich allemaal op loopafstand. Kom gerust eens kijken op ons mooie complex. Gaat u een wedstrijd spelen of bezoeken let dan goed op waar u uw auto parkeert. Doe dat in de daarvoor bestemde vakken of parkeer bij de Esso. Hieronder een handige interactieve kaart van ons terrein.

Football Club HFC Haarlem Kennemerland
Sportweg 8 (geen postadres alleen bezoekadres)
2024 CN  Haarlem

Download hier de complete veldindeling. Ook voor de E en de Kickies

2
3
4
5
6
7
8
1

Boodschappen doen!

Is uw kind aan het trainen of een wedstrijd aan het spelen, dan kunt u heerlijk boodschappen bij onze sponsor de Dekamarkt.

2


Ingang
De ingang van onze club is voorbij de tribune op de sportweg.  Om bij de kantine te komen gaat u na de ingang linksaf. recht tegenover veld 3 ligt de kantine. Hier is ook het Wedstrijdsecretariaat gevestigd. Hier kunt us de  sleutel voor een kleedkamer krijgen. (borg is 10 euro of een geldig legitimatie) In onze kantine kan verder alleen met Pin worden betaald

3

Kinderboerderij
Broer of zus is lekker aan het voetballen maar het kleinere broertje of zusje wil ook wel wat. Op loopafstand achter veld 3 en 4 bevindt zich een heerlijke kinderboerderij. Neem eens een kijkje! 

4

Schoterpark
Onder de training van zoon of dochter even de hond uitlaten of aan de conditie werken? Dat kan. Ons complex ligt in een heerlijk openbaar park. Een rondje hardlopen even aan de fitness of een hengeltje uitgooien. Veel plezier. Komt u  met de hond terug dan is deze natuurlijk aangelijnd op het complex welkom natuurlijk.

5

Richting Amsterdam

6

Richting Alkmaar

Als u de Jan Gijzenkade uitrijdt dan de Westelijke Randweg richting Velsen (Velsertunnel), Bloemendaal en Heemstede.

7

Kunstgras

De velden 1 en 4 zijn echt gras. De velden 2 en 3 zijn kunstgrasvelden.

8

Op de fiets

‘Natuurlijk kom je sportief op de fiets. Onder de tribune is ruim plaats voor jouw fiets of brommer.’