Lekker voetballen in de zomervakantie?

In de zomervakantie organiseren wij van Sportfever een voetbal 2 daagse op 20 en 21 augustus bij Haarlem Kennemerland uit Haarlem. Dit keer als thema Nederland. Het land van topspelers Frenkie de Jong,Depay en Bergwijn. Ideaal voor alle kinderen van 6 tot 13 jaar.

Hoe zien de dagen eruit?
Het programma is van 8.30 uur tot ongeveer 14.30 uur.

De groepen worden naar leeftijd en niveau ingedeeld. In de ochtend wordt gewerkt aan individuele techniektraining en in de middag kunnen de spelers het geleerde in kleine partijtjes in de praktijk brengen. De 2 daagse wordt afgesloten met een Zweeds voetbaltoernooi en uiteraard diverse prijsuitreikingen. Er wordt getraind o.l.v. deskundige trainers.

Wat wordt er getraind?

Er wordt getraind met een speciaal voor de voetbal 2 daagse ontwikkeld trainingsprogramma (kracht, lenigheid, technische vaardigheden en snelheid). De kwaliteiten van de wereldtoppers van dit moment vormen de uitgangspositie van het trainingsprogramma. Alle topspelers van nu hebben één ding gemeen: zij domineren op hun positie de 1 tegen 1 situatie.

Kosten?

Deze unieke voetbaldagen kosten € 65,00 per deelnemer

De spelers ontvangen allemaal een T shirt en een Diploma. Ook wordt er gezorgd voor een gezonde lunch. Verder zijn er diverse prijzen te winnen.

U kunt zich opgeven via de onderstaande link
https://sportfever.nl/product/voetbal-2-daagse/

Als u al eerder deel heeft genomen aan de voetbal 2 daagse dan volstaat een mail met naam-clubteam en t shirtmaat naar events@sportfever.nl

Met vriendelijke groet,
Jeroen van Hoesel
Directeur Sportfever
Kinderopvang en evenementen
023-2100300

Mandy Wassink