Lange vakantie

Lange vakantie

Gelukkig geen nacompetitie, volgende week nog SVIJ thuis en dan is het KLAAR.

Ondanks de 4 – 0 nederlaag tegen de a.s. kampioen Hoofddorp eindigt dit nog steeds erg jonge HaarlemKland op een fraaie 7e plaats. Op deze zaterdag geholpen door nederlagen van Velsen en SVIJ. Maar vooral dankzij eigen inspanningen. Wat een mooie rush (Engelse voor spectaculaire sprong omhoog) van een trieste laatste plek in december naar dit serieuze gevecht om een periodetitel.

De 4 – 0 tegen Hoofddorp lijkt veel, maar geloof de aanwezige kenners, de koploper moest echt tot het gaatje. De laatste 2 doelpunten vielen pas in de slotminuten.

Dat woord willen ze in Alkmaar niet meer horen, mocht iemand die zwaar verminkte zielen (tijdens de knokpartij de buitenkant, de binnenkant was kort na de geboorte al verwoest) op krantenfoto’s of tv-beelden herkennen, geef hun namen door aan onze gezagsdragers. Daarna, enkele reis Siberië.

Komende zaterdag om 14.30 uur thuis tegen SVIJ, in Zeist noemen ze dat de uitzwaaiwedstrijd. Kom dus massaal uitzwaaien, niet met wit want ook komend seizoen staat trainer Elhasnaoui weer voor dit nog steeds erg jonge elite-gezelschap.

Deze mannekes moesten het afleggen tegen de grote mannen van Hoofddorp:

Geerlings
Pascal (30′ Holten), Kakaire S, Aldershof (C), Seinen
Quaars, Fong-Tin Joen (75′ Moerwijk), Verbeek
Kapenga (75′ Wubbe J), Welling (55′ Hoek), Hielema (55′ Wubbe S)

Spy