Het mooiste tenue van Haarlem

Wedstrijdkleding van Haarlem-Kennemerland is te koop bij Huijg Sport, Generaal Cronjéstraat 129. Huijg is leverancier van al onze kleding en materialen. Voor sponsoren en teamkleding maken wij binnen de club een offerte op maat. Je kunt je hiervoor melden bij de Sponsorcommissie.

Naast de spelers lopen de trainers en staf in zorgvuldig geselecteerde Robey kleding, een mooie eenvormige uitstraling! Meer informatie over de trainerskleding kun je opvragen bij de Coördinator Materialen.

1
2
3
FC Haarlem Kennemerland
1

Robey Club shirt

Jeugd € 34,99,-
Senioren € 34,99,-
(in de winkel krijgt u 10% clubkorting)

2

Robey Club broek

Jeugd € 15,99
Senioren € 15,99
(in de winkel krijgt u 10% clubkorting)

3

Robey Sokken

Jeugd € 11,99
Senioren € 11,99
(in de winkel krijgt u 10% clubkorting)

1
2
3
4
FC Haarlem Kennemerland
1

Robey Sweater

Jeugd & Senioren € 39,95 (incl logo)
(in de winkel krijgt u 10% clubkorting)

2

Robey Sweater

Jeugd & Senioren € 39,95 (incl logo)
(in de winkel krijgt u 10% clubkorting)

3

Robey Trainingsbroek

Jeugd & senioren € 29,95
(in de winkel krijgt u 10% clubkorting)

4

Robey Trainer/Coach outfit.
Wordt onder trainers & coaches verstrekt.
Maar zijn ook te koop bij Huijg Sport in de Cronje

Sweater € 39,95 (inclusief logo)
Broek  € 29,95
(in de winkel krijgt u 10% clubkorting)

Huijg Sport

Huijg Sport is een begrip in Haarlem en ver daarbuiten. Opgericht in 1976 door oud profvoetballer Piet Huijg, is Huijg Sport in de jaren erna uitgegroeid tot een niet meer weg te denken sportspeciaalzaak. Klanten uit de hele regio komen graag naar de ruim 250 m² grote winkel in Haarlem-Noord. Vanwege het uitgebreide assortiment functionele sportartikelen van o.a. Nike, Adidas, Puma, Asics,, Timberland, Falke en natuurlijk Robey Sportswear. Maar vooral ook vanwege onze servicegerichtheid en deskundig advies van onze bevlogen en enthousiaste medewerkers.

Ook zijn we gespecialiseerd in het leveren van teamwear aan sportverenigingen en sportopleidingen. Zo leveren wij o.a. de sportkleding van het CIOS, InHolland Sport en Bewegen  en Regiocollege Zaandam. Voor sportverenigingen in de regio zijn wij een vaste waarde als het gaat om wedstrijdtenues, trainingskleding- en benodigdheden en uiteraard ballen. Door de korte lijnen en servicegerichtheid kunnen wij verenigingen uitstekend ondersteunen.

Wedstrijdkleding van Haarlem-Kennemerland is te koop bij Huijg te koop. Het adres: Generaal Cronjéstraat 129 in Haarlem-Noord.

Inmiddels hebben dochter Ilse Huijg en Nico Grobben het stokje overgenomen en met hun enthousiasme heeft de winkel weer nieuw elan gekregen. Omdat wij ons assortiment nog helemaal zelf samenstellen vindt u bij ons een net andere en verrassender collectie dan bij de bekende sportketens. Klantvriendelijkheid en een goede sfeer maken het verschil. U vindt ons in de Generaal Cronjéstraat te Haarlem!

Robey sportwear

ROBEY IS DE VASTE LEVERANCIER VAN HAARLEM-KENNEMERLAND VOOR ALLE WEDSTRIJDKLEDING EN AANVERWANTE ARTIKELEN. HET TENUE IS SPECIAAL ONTWORPEN DOOR ROBEY EN UITSLUITEND VERKRIJGBAAR VIA HUIJG SPORT!

Robey staat sinds al sinds 1947 garant voor kwaliteit, stijl en optimaal comfort. Bovendien wordt er veel aandacht besteed aan unieke Robey-details. Het resultaat is een karakteristieke collectie die echte voetbalcult ademt, gecombineerd met de technologie van nu. Bij Robey smelten we nostalgie en functionaliteit naadloos met elkaar samen.. Stijlvol, onbevreesd en energiek. De kwaliteit van een Robey outfit is niet alleen aan de buitenkant waarneembaar, hij is ook letterlijk tot in de vezels van het materiaal voelbaar. Door onze unieke BeyDry technologie die zorgt voor een koel en droog lichaam tijdens het sporten. BeyDry creëert zo de ideale omstandigheden voor optimale prestaties.