HaarlemKennemerland, uit liefde voor Kikki

27 oktober 2018

Vorige week 0 – 9 winst bij UNO, deze middag in een heerlijk herfstzonnetje 10 – 1 tegen Geel Wit. Eind goed, al goed. Om dat te begrijpen moet u kennis nemen aan hetgeen hieraan vooraf ging.

Een nacht zonder slaap om mijn geliefde Red Sox te zien verliezen tegen de Dodgers. Niet in 2 x 3 kwartier, nee, in 18 innings. Hoe lang dat is? Zeg maar een nacht zonder slaap, als je meer wilt weten ga je maar googelen. Snel ontbijten en het lichaam reinigen, klaar voor de halve finale van mijn Kiki in het verre Singapore. Ook dit partijtje in het perspectief van het hoogtepunt later op de dag aan de Jan Gijzenkade. Weer mis, ook Kiki na een lange en heftige strijd tegen een Oekraïense die precies één klap beter was dan, o.k. ik wil haa wel delen met jullie, onze Kiki.

Na deze 2 nederlagen, was de gifbeker nog niet leeg.

Het dreamteam van Haarlem Kennemerland, zeg maar het 1e team van 2030, nu spelend onder de naam O10-1, speelde een kraker tegen de leeftijdsgenoten van Geel Wit. En alsof de Red Sox en Kiki mijn gemoed niet genoeg hadden aangetast, kwam daar nog eens een nipte nederlaag van ons dreamteam over heen. Hoeveel kan een man aan op de laatste zaterdag van oktober?  

Gelukkig al snel 1 – 0 (Weber) maar daarna zwart, veel zwart, een soort geest, een doemscenario, een laatste pufje, is er nog Muis in dit leven, waarom moeten we dit allemaal doorstaan . . . kortom, het werd 1 – 1. Maar gelukkig nog vóór rust een opleving, twee treffers van Rudy Nicola. Na rust de wederopstanding, het legioen kreeg weer blos op de wangen, de doelpunten machine op volle kracht en alleen maar lachende gezichten. Achtereenvolgens weer Nicola (hettrikje dus), Albada, Roos en nog 4 x Weber en het was 1 – 10.

En dat na zo’n zware week met 3 avonden Europees voetbal. De plek in het linker rijtje zit inmiddels geramd, nu gaan we op weg naar een vaste plek in de top 4. Laten we daar rustig de tijd voor nemen, het is nog lang geen mei.

Het tiental werd verzorgd door de heren:

Van Leeuwen

Vonk – Lammers – vd Nouwland – Abou Hassan

Osenga (65’Brust) – Nicola (80’ Barendregt) – Waterman – Albada (65’vWijk)

Weber – Roos

Spy