HK-jonkies kansloos tegen Oud Hercules

06-11-2021

Ons wonderteam was zo zwaar onder de indruk van de nieuwe corona-maatregelen, niet geheel onverwacht gezien het aantal besmettingen en ziekenhuis-opnames, dat ze totaal geen fut hadden om Jong Hercules voor de voeten te gaan lopen. Geen doelpunten, zelfs geen mogelijkheden op een doelpunt, laat staan serieuze kansen. Een kansloze 2 – 0 dus. Het zicht op een promotieplek en dus Europees voetbal is volledig in de mist verdwenen. Gelukkig blijft onze coëfficiënt dankzij Ajax, Feijenoord en AZ nog bovengemiddeld. Zo blijft er nog een sprankje hoop op handhaving in deze 4e klas. Drama op het hoofdveld, vreugde op een Beverwijkse bijveld waar HaarlemKennemerland 5 tegen het altijd lastige Jong Hercules 10 hun eerste puntje van dit nog prille seizoen pakte. Klasse mannen, voldoende aanknopingspunten voor een geweldig vervolg van dit seizoen.

Voor de club een top-dag, ons 1e verloor dan wel maar verder alles hosanna. Winst voor het 3e, 4e, 45+ en O19-2, prachtig gelijkspel van ons 5e en zo waar geen nederlagen voor HK2 en JO19-1. Terrasvogels 3 verloor kansloos met 7 – 4 van Jong Hercules 2. Maar ja, Terrasvogels 3 is dan ook geen Haarlem Kennemerland 3.

Volgende week geen wedstrijd voor de Deen-boys. Hoe lang deze ongeslagen periode gaat duren hangt af van de komende lock down. Een andere optie om ongeslagen te blijven is winnen, ja winnen. Maar dat laatste is vooral afhankelijk hoe onze vedetten deze interlandweek doorstaan. Komen ze fit en fruitig terug van wedstrijden in verre landen of eist deze inspanning hun tol ( Sjakko?).

Zaterdag 20 november om 15.00 uur thuis tegen SVIJ, kom toch maar kijken want onze spitsen gaan er op los knallen . . . .

Onze strijders tegen Jong Hercules:

Vienga

Holten (65’ Kakaire C), Aldershof, Faber, Biernat (75’ de Jong)

Fong-Tin Joen, Kakaire S, Wubbe C (65’ Quaars)

Albada (80’ Seinen), Schoonderwoerd B (45’Welling) en Wubbe S

Spy