HaarlemKennemerland, wat een vrijdag!

17 november 2018

Wat een zegen dat het na vrijdag van zelf zaterdag wordt. Een bespieder op leeftijd kan niet veel van dit soort vrijdagen meer aan.

Vrijdag visdag, vooruit dat kan nog. Maar daar overheen het bericht dat trainer van Marsbergen na 5 seizoenen noeste arbeid ons HaarlemKennemerland gaat verlaten kwam onverwachts hard binnen. Hoe moet dat nu verder? Voor een 3e klasser staan de trainers in de rij, maar of dat ook geldt voor onze jongetjes? Allemaal slimme jongens, de beuk er in, nacompetitie en snel naar die 3e klas. Het gedroomde afscheid van onze huidige trainer, toch?

En of dit afscheid nog niet genoeg was, ’s avond de galavoorstelling van het grote Oranje. Alle fans van het Franse voetbal hadden een trieste avond. En wat te denken van al die notoire Oranje – mopperaars. Als de Koemanboys zo blijven spelen hebben we straks niks meer om over te zeuren.

Na al dit vrijdagse leed kom je maar moeilijk in slaap, maar gelukkig, het werd zaterdag. Thanks Gott, it’s Saturday.

Ons 3e met 0 – 3 onderuit tegen Olympia, het 2e een moeizame 4 – 2 winst op IJmuiden en toen de sterren van van Marsbergen. In Engeland komen ze na 2 jaar nog niet uit die Brexit, over de Mexit waren de betrokken partners het heel snel eens. Winnen, winnen en vooral veel winnen. Olympia doet verder niet mee in dit verhaal, maar verder winnen, winnen en winnen. Resulterend in een plaats bij de eerste drie in de eindstand of tussentijds een periodetitel.

Nadat de handtekeningen onder dit Mexit – akkoord waren gezet, was THB het eerste slachtoffer van deze keiharde deal. Als trotse Haarlemmers, wij voelen ons immers als de echte Haarlemmers, tegen The Haarlem Boys. Voor rust al 2 x Roos, daarna 2 x Weber en 1 x Osenga en 1 x Nicola. Met 6 – 0 kwamen de groenen uit Haarlem-Zuid er genadig af.

Wat zullen we nog gaan genieten tot we definitief van die van Marsbergen af zijn.

Zaterdag een lastig potje, de ongeslagen koploper en a.s. kampioen Olympia Haarlem komt naar de Kade. De bal is rond en alles is mogelijk, toch hebben we voor alle zekerheid deze wedstrijd maar buiten de Mexit – deal gehouden.

Deze knulletjes traden op bij de eerste wedstrijd van de afscheidstoer van onze Koeman:

van Leeuwen

Abou Hassan (70’ Brust), vdNouwland, Barendregt, vWijk (65’Lammers)

Albada, Nicola, Waterman,

Osenga, Roos (75’Vonk), Weber

Spy