HaarlemKennemerland, wanneer begint de competitie?

22-09-201

De week van Messi, van dat meisje Grace en van de dividendbelasting. Onze nieuwe sponsorcommissie volgt de discussie over die dividendbelasting met meer dan gemiddelde belangstelling. Het zal je maar gebeuren dat je denkt de nieuwe hoofdsponsor binnen te hebben en oeps, door onze belastingregels naar het buitenland  gejaagd. Weg hoofdsponsor. Gelukkig is het zo ver nog niet, belangstellenden en kandidaat – sponsors komen zich op 30 oktober a.s. massaal melden. Iedere ondernemer droomt er toch van om iets voor de leukste club van Haarlem te mogen betekenen.

Nieuwe selectie, nieuwe voorbereiding. Slechte opkomst, lange vakanties, heel veel pijntjes en nutteloze oefen- en bekerpotjes. Tussendoor werd wel In 2 dagen Doetinchem veroverd, een goed uitgerust leger zou hier minstens 5 dagen over doen.

Kortom, laten we hopen dat de competitie voorlopig nog niet begint.

Helaas.

Onze KNVB heft zaterdag 22 september aangemerkt als ‘Opening Day’. En dus moet ook de selectie van HaarlemKennemerland er aan geloven.

Onze jonkies, tijdens het trainingskamp kantel technisch minimaal gelijkwaardig aan de oudjes, kan niet winnen in de grote mannencompetitie. Met rust 3 – 0 achter bij VSV 2 en met 5 – 3 balend met coach R2  aan de limonade.

Ook malheur bij het oude 2e, bij de KNVB geregistreerd als HaarlemKennemerland 3, net voor tijd met 2 – 1 verliezen bij SCW3. Iedere betaald voetbal coach zou zeggen voldoende aanknopingspunten te hebben gezien voor een mooie toekomst. Hier is coach R3 het uiteraard mee eens.

Het zou dus moeten komen van ons vlaggenschip. Bijna iedereen was er. En zo waar, na een korte kennismaking, leek het er op dat SVIJ op nul zou blijven. Al snel 1 – 0 voor de boys uit IJmuiden; maar daarna een aardig spelend Oranje/Rood dat door 2 x Roos en 1 x Brust in de 88e minuut op 1 – 3 stond. Maar toen werd een gezamenlijk slotoffensief van SVIJ en de scheidsrechter onze vMasbergenboys te veel. Vooraf leek een puntje acceptabel, nu werd die 3 – 3 gevoeld als verlies.
Alle selectieteams thuis nog ongeslagen, de pillen met positivo’ s werken gelukkig nog. Ons eerste speelt 29 september om 15.00 uur (let op dit tijdstip !!!!) thuis tegen koploper AC Amsterdam

Deze jongens waren bij deze oefenwedstrijd dan wel 1e competitiewedstrijd:

vLeeuwen

Prins (60’ Brust) – Barendregt – Joris v Wijk

Osenga – Nicola (70’ Albada) – Waterman – vd Nouwland – Merlin vd Heijde (50’ Lammers)

Weber – Roos

Op naar de volgende zaterdag, treur niet, vertrouw op de trainers en op

Spy