HaarlemKennemerland . . . . . . op weg naar de nacompetitie

06-04-2019

Hoofddorp thuis, altijd lastig. Heel lang 0 – 0 maar die wijsneus had het al de hele wedstrijd gezegd, het wordt straks gewoon 4 – 0. Pijnlijk dat hij gelijk kreeg, maar soms moet je je zegeningen tellen. Pas halverwege de 2e helft viel de 0 – 1, maar de volley van Albada was er wel één om in te lijsten. Het publiek aan de lange zijde volledig uit hun dak, waar zie tegenwoordig nog zulke goals. Deze 0 -1 was meteen de beslissing want de lucht verdween in één keer uit de Hoofddorpse luchtballon. In keurige regelmaat liepen de roodbroekjes uit naar 0 – 4 dankzij goals van Weber, van de Nouwelant (wekelijks?) en Osenga.

Best een knappe overwinning, coach van Marsbergen had zijn zaakjes tactisch weer keurig voor elkaar. En dat ondanks het gemis van toppers als Kakaire, Vonk en Danoune. We kunnen niet wachten tot het moment dat deze talentjes door hun zaakwaarnemer worden vrij gegeven.
Bij vlagen leek het spel op minimaal 3e klas niveau. Deze weken warm draaien, in juni een paar nacompetitiewedstrijden afwerken en 3e klas, here we are.

Die nacompetitie gaan we bereiken via de eindstand. Kampioen Olympia promoveert direct en ga er maar van uit dat AC Amsterdam, HaarlemKenemerland en VSV via de nacompetitie naar de 3e klas proberen te gaan.

Omdat een paar knaapjes bij een wedstrijd in Hoofddorp stout zijn geweest is Geel Wit (Direct Rood, zo u wil) uit de competitie en krijgt UNO ook nog billenkoek. Totaal 24 wedstrijden te gaan. In theorie kan Velsenoord op 47 punten komen, ’t is maar dat u het weet.

  1. Olympia Haarlem 18 50 +100
  2. AC Amsterdam 20 49 +36
  3. HaarlemK’land 19 41 +42
  4. VSV 19 39 +36
  5. Velsenoord 19 32 +15
  6. SVIJ 20 31 +17

Zaterdag om 16.15 uur uit naar Alliance. Weer een finale. Weer een stap dichter bij . . . . . Daar wil toch iedereen bij zijn? Eerst woensdag kijken of we die vervelende Ronaldo op nul kunnen houden.

Deze jochies zetten deze middag een grote stap richting nacompetitie:

Van Leeuwen

Lammers (75’ Aldershof), Prins, Barendregt, vWijk

vd Nouweland, Albada (80’ Angenent), Waterman

Osenga, Roos, Weber (85’ Abou Hassan)

Spy