HaarlemKennemerland – nog ongeslagen

18-09-2018

Nog geen competitiewedstrijd verloren, PSV en Ajax in de Champions League, Kiki op weg naar de top 10 en een foutloze voordracht van onze Koning op Prinsjesdag. Zelfs geen nederlaag geleden tijdens het trainingskamp in de Achterhoek, kortom , als je het niet al bent dan wordt je wel een optimist bij het horen van al dat mooie nieuws.

Het verdriet van de verloren nacompetitiewedstrijd tegen Flamingo’s is verwerkt, zij het met veel foute drankjes en dubbele vakanties. Uw door zoveel lezers gehate columnist eindigde dat seizoen met een vrolijke slotzin:

Een mooie zomer, geniet, u als lezer en uw naasten zijn het waard. En als de website mij een plekje gunt, wellicht ook volgend seizoen tot . . .

Wat blijkt, nieuwe website, nieuwe mensen en zo waar iemand gevonden die op doktersadvies wekelijks iets van Spy tot zich moet nemen.

Hier zijn we dus weer. Met eerst een serieuze opmerking. Neem een column zoals het is maar vooral niet al te serieus. Dit gezegd hebbende kan ik u als trouwe lezer wijzen op komende zaterdag. Ons eerste olv René (R1 dus) begint uit tegen SVIJ, het tweede olv Roel (R3 dus) gaat voor de eerste winst naar SCW en Jong HaarlemKennemerland olv Rajinder (R2 dus) begint uit bij VSV.

Dit seizoen een ruime selectie met de 3 R’s en één team dat in de pers wordt aangeduid als Jong Haarlem Kennemerland. Je hebt kapsones of niet, waarom Ajax, PSV, AZ en vSeumeren wel met een Jong in de competitie en HaarlemKennemerland niet. Omdat de KNVB dit tempo niet kan volgen gaat dit team de competitie in als HaarlemKennemerland 2 en staat ons tweede in de KNVB-documenten als HaarlemKennemerland 3.

Met deze uitleg en het gegeven dat alle selectieteams nog ongeslagen zijn moet u het voorlopig doen. Nu al in verwarring? Ga lekker genieten van de laatste mooie dagen en lees alles op de vernieuwde site. Het is het waard.

Tot Spy