HaarlemKennemerland . . . . . . kleurenblind

Een zucht van verlichting door de Hoofddorpse catacomben. De tactiek van de thuisploeg werd snel aangepast, de poppetjes op het whiteboard werden verschoven. Wat was er aan de hand? De ielige mannekes van HaarlemKennemerland hadden zojuist hun fiets geparkeerd en begonnen aan de warming up. En wat zagen de Hoofddorpse angsthazen? De sensatie van vorige week was er niet bij. Waar is Daan Schoonderwoerd? Dat wordt een gewonnen potje dachten de boys van het ongeslagen Hoofddorp.

Ondanks het gemis van nog enkele contributiebetalers was er in de 1e helft weinig krachtsverschil tussen de grote mannen van Hoofddorp en onze wat lichtere roodbroekjes. Dat het met de rust nog 0 – 0 stond was een wonder. Vraag de beelden op en ontdek zelf waarom. Een kleine voorsprong voor de mannen van Van Dijk zou zeker verdiend geweest zijn. Helaas moest al vóór rust Bas S (de tweede telg uit die familie) met uitputtingsverschijnselen het veld ruimen. Boze tongen beweren dat er sprake was de gevolgen van een serieuze ontknaping.

Na rust viel de één na de andere roodbroek om en kon Hoofddorp simpel naar 4 – 0 lopen. Kwam met name omdat onze Haarlemse jongens steeds meer moeite kregen de bal bij dezelfde kleur (oranje rood in dit geval) te krijgen. Vermoedelijk te scherpe lucht of wolkjes CO2 (logisch met Schiphol naast de deur).

Nee, dit was niet best. Gelukkig maakte AZ later op de avond deze sombere zaterdag nog een beetje goed.

Wraak !!! Wraak !!! Dat arme Vogelenzang. Komende zaterdag om 14.30 uur aan de Jan Gijzenkade.

Wij beloven beterschap:

Wups

vWijk (65’ Biernat), Barendregt, Versteeg, Kakaire

Waterman, Bas Schoonderwoerd, Wubbe

Nicola, Brust, Magri (60’ Tol)

Spy