Haarlem-Kennemerland . . . . . . Champions League

Ondanks de zorgen van doordeweekse wedstrijden voor de Champions en Euro League, toch winst voor Ajax, AZ, PSV en UNO.

Wat een vooruitzicht. Eerst woensdag smullen bij Lille – Ajax en dan donderdag Partizan in Den Haag zien spartelen tegen AZ. En dat UNO, wat een wereldploeg. Aan niks ontbrak het hun. Geweldige voorhoede, dito achterhoede en volop beweging over het hele veld. Hoe lang gaat het duren voordat deze Hoofddorpse wonderploeg ons land gaat veroveren. Binnen 8 jaar in de Keuken Kampioen Divisie, Telstar en Volendam kunnen hun borstjes nat maken.

Tot die tijd kunnen en mogen tegenstanders slechts figureren. En proberen om zo lang mogelijk de schade te beperken. En het moet gezegd, het lukte HaarlemKennemerland om tot de rust bij te blijven. Dankzij een heerlijke goal van Brust na een prima assist van Weber.

Na rust denderde de Hoofddorpers er op en er over. In 45 minuten kwamen ze minstens 4 x in de buurt van de wanhopig om zich heen kijkende HK – keeper Wubs.

En wat een ontlading toen na afloop bleek dat UNO onze roodbroekjes in de stand had ingehaald. Geen Hoofddorper die dat ooit had verwacht. En . . .  waar gaat dit eindigen.

Wat zullen jongens als Albada, Abou Hassan, Schoonderwoerd (Bas), Vonk en Magri balen dat ze deze UNO-show niet van dichtbij mochten meemaken. Gelukkig is er nog hoop voor deze mannen. Want a.s. zaterdag komt koploper HBC naar Haarlem-Noord. En anders, in 2020 nieuwe kansen en een nieuwe periode.

Nog net niet in de zak maar wel de roe voor deze mannen:

Wubs

Versteeg (20’ Wubbe), Barendregt, Carlton Kakaire

Daan Schoonderwoerd, Waterman, Nicola (75’ Sheldon Kakaire), vdNouwland, Brust

Weber, Spelier (45’ vdKolk)

Spy