HaarlemKennemerland . . . . . . nieuwjaarstraditie?

Leuke dag, veel mensen rondom het veld en in de kantine en een inspirerende nieuwjaar speech van de voorzitter.

Noteer maar vast: 9 januari 2021. De echte nieuwjaarwedstrijd per direct verplaatst van Zuid naar Noord. Misschien iets minder bling-bling, iets mindere sponsorinbreng, maar . . . . zeker met een unieke sponsoruiting van onze hoofdsponsor. Mocht u hem gemist hebben, volgende week direct naar de oogkliniek.

Met een tweetal voorwedstrijden als opwarmertjes voor het grote spektakelstuk. Onze dames gingen strijdend ten onder tegen een iets brutaler en slimmer De Meer en ons jongetjes van de O17 / O19 combinatie kregen voetballes van hun trainers.

In de hoofd-act won ons vlaggenschip met 5 – 2 van de All Stars, een team van ex Haarlem-Kennemerlanders. Maar de uitslag had ook 3 – 3 kunnen zijn, dit geeft aan dat de exxen bijna gelijkwaardig waren. Sterker, zij verdienden wel de prijs voor de mooiste goals (Post en Roos) en de knapste vriendinnen (weer Post). Ook de stijlprijs was voor onze tegenstander, het schot op de lat van onze Wageningse gast van der Wel. Maar wat jammer dat deze dag moest eindigen met het fiasco van onze volleybaldames tegen Duitsland.

Komende week lekker trainen en oefenpotjes tegen Blauw Wit en Alblasserdam als voorbereiding op de topper tegen SVIJ in IJmuiden op zaterdag 25 januari 2020 aanvang 14.30 uur.

Houdt die goede voornemens van niet meer roken, minder bier en lief zijn voor je medemens nog even vol !!!

Spy