HAARLEM-KENNEMERLAND VOORTAAN BEVEILIGD MET BOLD

Ieder jaar probeert Haarlem-Kennemerland het complex te verbeteren voor iedere bezoeker, vrijwilliger en trainer. Nu onze club beveiligd wordt met Bold, is HK weer een stukje beter beveiligd.

Deuren die voor onbevoegden toegankelijk zijn en spullen die verdwijnen. Het is een grote ergernis voor menig sportclub, zo ook voor HK. Iedere week staan onze trainers weer met te weinig materiaal op het trainingsveld en kost het de club veel geld om deze elk jaar weer aan te vullen.

Om het probleem van sleutels voor onbevoegden en verdwijnende spullen tegen te gaan, is HK uitgekomen bij Bold. Bold maakt gebruik van een slimme cilinder, waardoor je geen sleutels meer nodig hebt. Het enige wat je nodig hebt is je smartphone en de Bold app.
Via deze app kan de club iedere trainer en vrijwilliger toegang geven tot de benodigde ruimtes. Ook kunnen we de toegang weer intrekken of beperken tot bepaalde dagen.

Naast de eerder genoemde voordelen, is ook het financiële plaatje interessant. Er hoeven geen sleutels bijgemaakt te worden, de cilinders hoeven nooit meer vervangen te worden en de aansluitkosten van Bold zijn 0 euro. Nu hebben wij als club meer controle en is ons complex nog veiliger.