Haarlem-Kennemerland pakt door: El Hasnaoui en Schoonderwoerd zetten volgende stap

Na het naar buiten brengen van het nieuws over onze nieuwe hoofdtrainer Rajinder Deen kunnen wij nu eindelijk bekend maken dat er meer ontwikkelingen hebben plaatsgevonden in de afgelopen weken.

Wij zijn blij om mede te delen dat Karim El Hasnaoui de functie als trainer van het 2e elftal van Haarlem-Kennemerland gaat invullen. Karim heeft in het verleden voornamelijk jeugdteams getraind en heeft zich daarna gericht op een functie als HJO. Deze 2 functies zal hij blijven combineren.

Ander goed nieuws is dat de functie als HJO volgend jaar door 2 personen uitgevoerd zal gaan worden worden. Met trots kunnen wij zeggen dat de club met Daan Schoonderwoerd nog een jeugdtrainer de stap ziet maken naar een belangrijke positie binnen de club.

Daan is de afgelopen jaren trainer geweest van diverse jeugdteams en vervulde daarnaast ook geruime tijd de rol van TC in de midden en bovenbouw. De club heeft het volle vertrouwen in dat deze 2 mannen om de volgende stappen te kunnen zetten.

Daan en Karim gaan zich met name richten op de doorstroom van de jeugd naar de senioren. De afgelopen jaren is er veel aandacht gewenst voor de jeugdteams, maar was de doorstroom moeilijk richting selectie. “In het nieuwe beleid van de club zullen we trainers gaan helpen om zelf ook die volgende stap te gaan zetten, zodat de trainingen nog beter worden”. 

Met Rajinder als hoofdtrainer van het 1e elftal hebben beide mannen een hele goede klik. Daan heeft nog onder Rajinder gespeeld en Karim heeft samen met Rajinder 3 jaar geleden de TCIII opleiding gevolgd.

Wij zijn verheugd dat we een trio hebben staan dat opgeleid is door onze eigen mooie club. Een stap om wederom trots op te zijn!