HaarlemKennemerland . . . . . . nieuwjaarstraditie?

08-01-2020

Nog ruim 2 weken wachten op het vervolg van de reeks overwinningen van onze van Dijk-brigade. De verwachtingen zijn hoog gespannen. Kan ook niet anders na zo’n geweldig trainingskamp in Qatar, in Marbella en uiteindelijk in Maastricht. Vanwege het ontbreken van serieuze tegenstanders moesten Qatar en Marbella geschrapt worden.

Topvorm dus, nu al. Is ook nodig omdat a.s. zaterdag om 14.00 uur het spektakel losbarst. Een nieuwe traditie? Nu al beter dan die slappe nieuwjaar vertoning in het koninklijke Haarlem – Zuid. Daar kwamen oud-vedetten zonder naam, zonder inspiratie, zonder beleving, zonder leuk voetbal.

Kom zaterdag 11 januari 2020 naar de Jan Gijzenkade om te zien hoe het beter kan. Haarlem Kennemerland 1 met de jeugdige vedetten Barendregt, Waterman en Weber tegen de Haarlem Kennemerland All Stars o.l.v. de topcoaches van Marsbergen en Muis. Zij brengen o.a. de jongetjes van Leeuwen, Osenga, Lammers, Nelis, Prins, van Wijk, van der Wel en Jaiteh op het gladgeschoren kunstgras.

Tot zaterdag, eerst topvoetbal daarna handjes schudden en glas heffen.

Spy

PS: Om 12 uur zijn de coaches en trainers van de bovenbouw te bewonderen tegen een combinatie elftal van de JO19-1 en de JO17-1. De afgelopen jaren ging de jeugd er telkens met de prijs vandoor..