Haarlem-Kennemerland f.c. . . . … drie punten

HaarlemKennemerland – UNO 3 – 1. Lijkt normaal, was het niet. Had veel meer moeten zijn, straks in mei kan het doelsaldo belangrijk zijn. Was het de wind? Was het de euforie van Ajax en Manchester United? Hadden we gewoon geen zin? Willen we niet presteren zonder onze vaste keeper?

Of was er de Yolanthe spanning? Ze is weer op zoek naar een sportieve good looking man met heel, heel, heel veel geld. En die lopen in ons vlaggenschip, mooie kerels en veel geld. Maar of Yo bij één van onze adonissen uitkomt, wie zal het zeggen. Al verwacht ik niet dat de gemiddelde HaarlemKennemerland vedette meer dan 2 miljard op zijn bankrekening heeft staan. Het minimum bedrag om bij Yolanthe in te mogen stappen, dan wel naar binnen te mogen. Maar je weet maar nooit, coach van Marsbergen is nog vrij en ook Box is bereid een keertje extra naar de kapper te gaan.

Zoals gezegd, onze mannekes vonden die 3 – 1 wel genoeg. En dan blijkt zo’n winderige zaterdag nog heel mooi te eindigen bij het vernemen van de uitslagen DSK – VSV 1 – 0 en Alliance – SVIJ 2 – 1. Onze roodbroekjes dus vast op de 4e plaats en gedeeld koploper in de 3e periode.

Na 10 minuten Brust 1 – 0 en na 40 minuten Roos 2 – 0. Dit waren alle hoogtepunten uit de 1e helft. Na rust nog meer wind en een bal die weigerde om naar dezelfde kleur te rollen of vliegen. En dan, 10 minuten voor tijd, vanuit het niets de 2 – 1 van UNO na een kleine misrekening van onze door de wind wit uitgeslagen Onana. Gelukkig was daar in de 85’ minuut de verlossende 3 – 1 van Weekers.

Op naar volgende wedstrijd bij Geel Wit. Dat moet een galavoorstelling worden. Komt allen om 14.00 uur naar de van Oosten de Bruinstraat. Twee keer slecht kan echt niet, we zijn toch Real Madrid niet . . . .

Dit waren tegen UNO onze windvangers:
Van Marsbergen
Prins, vd Nouweland, Barendregt (60’ Lammers), Abou Hassan
Nicola (75’ Weber), Waterman, Albada (70’ Weekers)
Osenga, Roos, Brust

Spy