HAARLEM KENNEMERLAND, begin afscheidstoernee coach van Marsbergen

Laatste thuiswedstrijd voor deze topcoach. Lekker weer, veel publiek maar helaas een magere 1 – 1 tegen Velsenoord. Met rust 0 – 1 en in 2e helft de gelijkmaker van Osenga.

Toch al een matig weekje voor de liefhebbers. Dumoulin uit de Giro, Kiki niet naar de finale, Red Sox verliezen van Houston en de voorbereidingen op de Europese verkiezingen komen nauwelijks op gang.

Alleen Michel van Leeuwen wilde schitteren bij deze afscheidswedstrijd van zijn coach. De rest zal al met hoofd en benen in de nacompetitie. Als we 4e blijven beginnen we 1 juni uit tegen Overamstel of de Meer. Maar na volgende week kan alles nog anders worden, tenminste als ze in de 3e klas ook alle wedstrijden gaan uitspelen.

Één ding is zeker, voorlopig geen wedstrijd meer voor coach René van Marsbergen op onze heilige Haarlemse grond. Alle succes voor zijn opvolger, desondanks zullen we zijn gedrevenheid, inzet, geduld met andersdenkenden en tactisch vernuft gaan missen..

Volgende week laatste wedstrijd reguliere competitie uit bij VSV. Bij winst begint Haarlem Kennemerland niet in Amsterdam maar dichter bij huis.

Deze mannen waren tegen Velsenoord (nog steeds met één n) in voorbereiding op de nacompetitie:

van Leeuwen
vdWel (Lammers), van de Nouweland, Barendregt, Abou Hassan (Prins)
Albada, Waterman, Brust
Nicola (Weber), Roos, Osenga

Spy