Haarlem-Kennemerland . . . . . . de eerste van een lange reeks

14-12-2019

Een mooi eerbetoon aan Piet Huijg. Een indrukwekkende minuut stilte vooraf. Daarna een gedegen partij van ons vlaggenschip tegen het kansloze DSK.

Voor rust vele kansen, edoch slechts twee treffers (Malloul en Gerritse). Na de warme thee (of was het hete chocolademelk?) een verdubbeling van de score door Weber en wederom Malloul. Dom en onnodig die verslapping in de laatste 10 minuten, gelukkig kwam een onmachtig DSK tot slechts één tegentreffer.

Niet alleen ons elitecorps van Ron van Dijk hield de winst in Haarlem-Noord, hoe aardig is het om te melden dat ook HaarlemKennemerland 2 en de JO19-1 deze koude, natte en winderige dag niet verloren. En wat te zeggen van HaarlemKennemerland 3? Vanaf begin november ongeslagen en hard op weg om koploper Terrasvogels 3 in te halen.

En dat allemaal na een week waarin onze vrienden van Ajax en AZ internationaal niet thuis gaven. Dan is het voor onze coëfficientenlijst toch lekker dat HaarlemKennemerland met 4 – 1 van DSK won. De eerste driepunter in een winnende reeks die minimaal 2 maanden gaat voortduren.

Nu eerst een paar weken uitrusten. En dan gaat het gebeuren. In 2020 geen geblesseerden, geen zieken en geen verjaardagen van Oma.

Op zaterdag 11 januari 2020 eerst de Nieuwjaars wedstrijd HaarlemKennemerland 1 – HK All Stars (vanwege de wet op de privacy kunnen op dit moment nog geen namen worden vrijgegeven) en dan op 25 januari 2020 meteen de kraker SVIJ – HaarlemKennemerland. In voetbaltaal heet dat: aanhaken of doormodderen.

Het nadenken over de Kersdagen en hoe het daarna verder moet is begonnen. Met HaarlemKennemerland, van jong tot oud, van mannekes tot dames, zal het in 2020 goed blijven gaan. Maar hoe zal het u in 2020 vergaan? Doe er alles aan, voor zo ver binnen uw mogelijkheden. Roken, alcohol, te vet eten, scheidsrechters uitschelden, het kan allemaal een kilootje minder. Ga bezinnen, ga nadenken en ga lief hebben.

Deze bikkels sloten 2019 af met winst:

Wubs

Versteeg, Barendregt (70’ Gosse), Biernat 

Carlton Kakaire (70’ van Wijk), Waterman, van Steijnen, vdNouwland, Sheldon Kakaire (46’ Jeroen Wubbe)

Weber en Malloul 

Fijne feestdagen en blijf gezond !!

Spy