HK gaat voor nieuwe doelen! Draag jij ook bij?

TUSSENSTAND

CROWDFUNDING NIEUWE DOELEN
€ 8.049,00 / € 10.000,00


Haarlem-Kennemerland wil nieuwe doelen aanschaffen. En daar hebben we jouw hulp bij nodig. Want doelen kosten geld: €10.000 om precies te zijn. Geld dat jouw mooie club op dit moment helaas niet heeft. Help je mee?

Waarom de doelenactie?

Veel van onze doelen hebben hun beste tijd gehad en zijn toe aan vervanging. Daarbij hebben we op dit moment ook nog eens te weinig doelen. Zo zijn veel kleine doelen de afgelopen jaren kapot gegaan en niet vervangen. Daarnaast willen we de groene doeltjes vervangen, omdat deze te gevaarlijk zijn voor de jongste jeugd. Kortom, met deze doelenactie gaan we een flinke inhaalslag maken. Een investering waar iedereen bij HK nog jarenlang plezier van heeft.

Hoezo heeft HK geen geld voor nieuwe doelen, ik betaal toch contributie, denk je wellicht. Dat klopt. Helaas heeft Haarlem-Kennemerland de inkomsten uit alle contributiegelden nodig om lopende kosten te dekken. Hierdoor blijft in de begroting geen geld over voor nieuwe doelen. Wat financiële steun van onze leden kunnen we dus goed gebruiken.

Doneren?
Is heel simpel. Via de donatie velden op deze pagina. Klein of groot, alle beetjes helpen. We zijn inmiddels met ruim 800 leden. Dus als we allemaal bijdragen, gaat het zeker lukken om genoeg geld in te zamelen.

Wat kost een doel?
Doelen zijn helaas best prijzig. Een groot doel kost zo’n €2000,  een middelgroot doel €1000 en een kleintje €500.

Hoeveel doelen hebben we nodig?
Haarlem-Kennemerland wil 8 kleine, 4 middelgrote en 1 groot doel aanschaffen. Bij elkaar kost dit €10.000 euro.

Tot wanneer loopt de doelactie?
De doelenactie loopt tot het einde van het huidige seizoen 2022-2023. Dan kijken we hoeveel geld we hebben ingezameld. Met de opbrengst van de actie schaffen we zoveel mogelijk nieuwe doelen aan.

Tussenstand opbrengst

We houden jullie op de hoogte van de inzamelingsactie. Dit doen we via onze website en via posters die we in de kantine ophangen.

Hartelijke bedankt voor je bijdrage!
Namens het bestuur en alle vrijwilligers van HK

DONEREN KAN HIER!

U wilt graag anoniem blijven als donateur? doneer dan via het veld hieronder :
Heeft u de mogelijkheid om dit project op een andere manier te sponsoren. Neem dan contact op met de sponsorcommissie om hier afspraken over te maken. Stuur een mailtje naar sponsoring@haarlem-kennemerland.nl

CROWDFUNDING NIEUWE DOELEN
€ 8.049,00 / € 10.000,00