Clubinformatie

FC Haarlem-Kennemerland in Haarlem-Noord is in 2010 ontstaan uit een fusie tussen oud betaald voetbalverenging FC Haarlem en amateurclub Kennemerland. We zijn een dynamische club met een rijke geschiedenis en een goede mix van jonge en oudere leden. Bij ‘HK’ bruist het ieder weekend weer van het voetbalplezier. Daar zorgen onze ruim 900 leden wel voor, op en buiten het veld.

Bij Haarlem-Kennemerland gaan presteren, sportiviteit en gezelligheid hand in hand, voor jong en oud. In de regio staan we bekend als een warme vereniging waar iedereen graag voetbalt. Onze missie luidt dan ook: Voetbalplezier voor iedereen!

Als maatschappelijk betrokken vereniging vervullen we een belangrijke sportieve functie in het prachtige Haarlem-Noord en de regio Kennemerland. Wij voetballen op het oude Haarlemcomplex aan de Sportweg. Ons terrein bestaat uit vier velden (waarvan twee kunstgras) omringd door het groen van het Noordersportpark.

Als club doen we ons uiterste best om onze leden te laten genieten van voetbal en alle activiteiten daarom omheen. Dit doen we met gedreven trainers en heel veel betrokken vrijwilligers. Haarlem-Kennemerland besteedt ook veel aandacht aan de ontwikkeling van jonge trainers en scheidsrechters. Veel van onze jeugdspelers staan als trainer op het veld of fluiten zaterdag een wedstrijd. In samenwerking met de KNVB brengen we ze de fijne kneepjes van hun vak bij.

Als club zijn we trots op het voetbalplezier dat we onze leden bieden!

Sportcomplex Haarlem Stadion
Sportweg 8, 2024 CN  Haarlem

(geen postadres!)

info@haarlem-kennemerland.nl

FC HAARLEM KENNEMERLAND

t.a.v ADMINISTRATIE

Jan Luykenstraat 23, 2026 AC Haarlem

Bankrekeningnummer Haarlem-Kennemerland 
NL23 INGB 0002941422

Rekeningnummer voor CONTRIBUTIES 
NL68 RABO 0117128368