SPONSOREN?

CLUB VAN 100

Samen maken we Haarlem-Kennemerland FC sterker!

Wie onze voetbalclub extra wil ondersteunen, kan lid worden van de Club van 100. Ook kun je iemand dit speciale lidmaatschap cadeau doen. Lid worden kan al met een donatie vanaf €100 euro.

Om alles op onze club mogelijk te maken, hebben we betrokken en enthousiaste leden nodig. Daarnaast is geld nodig voor materiaal, voorzieningen en activiteiten. Via de Club van 100 kunnen leden Haarlem-Kennemerland extra ondersteunen.

Wat houdt het in?

Ieder lid van de Club van 100 betaalt jaarlijks minimaal 100 euro. Meer mag natuurlijk ook 😊

Wat doen we met je donatie?

Je donatie gebruiken we onder andere om nieuw materiaal aan te schaffen en leuke activiteiten te organiseren voor onze leden.

Wat is onze tegenprestatie?

Allereerst natuurlijk zijn je als club natuurlijk ontzettend dankbaar voor je steun. Daarnaast krijgen alle leden een speciale vermelding op de wand van de Club van 100 in de kantine. Speciaal voor leden organiseren we ieder jaar ook een gezellige avond met een leuke programmering.

Lid worden?

Via onderstaande betaallink kun je je direct aanmelden als lid van de Club van 100. Laat ons weten met wat voor naam je op het bord wilt staan en wij regelen de rest. Je lidmaatschap wordt ieder jaar automatisch verlengd.
Je lidmaatschap kan je altijd opzeggen door een e-mail te sturen naar sponsoring@haarlem-kennemerland.nl.
Wilt u liever anoniem lid worden? dat kan ook via onderstaande knop. De vermelding op het bord wordt dan “Anoniem”.