SPONSOREN?

CLUB VAN 100

Samen maken we Haarlem-Kennemerland FC sterker! Wie onze voetbalclub extra wil ondersteunen, kan sinds kort lid worden van de Club van 100. Ook kunt u iemand dit speciale lidmaatschap cadeau doen. Voor 100 euro help je al enorm.

Onze club kan niet zonder betrokken en enthousiaste leden. De een draait kantinediensten, de ander verzorgt trainingen. Daarnaast is er geld nodig voor allerlei materiaal. Natuurlijk springen onze sponsoren bij. De Club van 100 wil leden de gelegenheid bieden om ook hun steentje bij te dragen.

WAT HOUDT HET IN?

Ieder lid van de Club van Honderd betaalt jaarlijks 100 euro. Een aanzienlijk bedrag maar het helpt Haarlem-Kennemerland enorm. Tien nieuwe leden betekent dat we het Sinterklaasfeest op de club kunnen vieren. Vijfentwintig leden? Dat staat gelijk aan vijftig nieuwe voetballen. En bij honderd kunnen we het clubhuis een hoognodige renovatiebeurt geven.

WAT IS DE TEGENPRESTATIE?

Allereerst is dat natuurlijk de dankbaarheid van de club. Daarnaast staan hebben alle leden een speciale vermelding op de wand van de Club van 100 in de kantine. Ook is er voor hen een jaarlijkse bijeenkomst met een speciale programmering.

LID WORDEN?

Via onderstaande betaallink kun je je direct registeren als lid van de club van 100. Laat ons weten met wat voor naam je op het bord wilt staan en wij regelen de rest. Ieder jaar wordt u netjes door onze sponsorcommissie benaderd voor een eventuele volgende donatie.
Wilt u liever anoniem lid worden? dat kan ook via onderstaande knop. De vermelding op het bord wordt dan “Anoniem”.