BELANGRIJK BERICHT VOOR HK TEAMS EN TEAMS DIE TE GAST ZIJN BIJ ONS.

Beste trainers, coaches en teammanagers van jeugdteams van Haarlem Kennemerland en uitspelende teams die op bezoek komen bij Haarlem Kennemerland, als bestuur hebben wij besloten het gebruik van de kleedkamers voor de jeugdteams te beperken.

Kleedkamers zijn slecht geventileerd en bij het gebruik van de kleedkamers blijkt toch moeilijk om de goede afstand te houden. Als dan een dag later iemand zich niet helemaal lekker voelt, geeft dat toch veel spanningen in een team, helemaal als degene die zich niet lekker voelt niet snel getest kan worden.

Daarom willen wij vanaf zaterdag het gebruik van de kleedkamers voor de jeugd sterk beperken. Wij willen jullie vragen de spelers omgekleed naar de club te laten komen en na afloop thuis te laten doiuchen. En in de rust het praatje op het veld.

Wel zullen we een kleedkamer openhouden die alleen gebruikt kan worden om je spullen tijdens de wedstrijd neer te kunnen zetten, zodat deze niet nat worden als het regent. Denk erbij wel aan dat je geen waardevolle spullen meeneemt want de kleedkamers zijn niet afgesloten.

Het is misschien vervelend dat we dit doen, maar wij hopen op jullie begrip.

Met vriendelijke groeten,
Het Bestuur van Haarlem Kennemerland.