SPELERPORTRET WEBSITE

Wij bieden ieder lid van onze club de mogelijkheid om zichzelf of teamgenoot te portretteren. Wat is er leuker dan een mooi smoelenboek dat ieder jaar completer wordt en levendig blijft. Zo leer je leden uit andere teams en je teamgenoten beter kennen. Ook langs de lijn natuurlijk leuk! Je kunt zo spelers opzoeken naar wie je staat te kijken. 

Een nog mooiere functie is het filteren van spelers. Met één druk op de knop zie je bijvoorbeeld alle spitsen, keepers of coachen die onze club rijk is voorbij komen.

Iedere persoon die geportretteerd staat geeft toestemming op de Privacy en AVG richtlijnen die onze club hanteert. Je gegevens in deze rubriek worden alleen gebruikt voor de betreffende pagina. We geven je natuurlijk ook de kans om al je privacygevoelige informatie van onze website te laten verwijderen van onze website. Kijk daarvoor op de pagina Privacy en AVG. Ben je minderjarig, laat dan je ouders dit formulier ondertekenen.

Hieronder kun je jezelf of teamgenoot aanmelden. Let op: de aanmeldingen zijn alleen geldig met een portretfoto in HK tenue en ondertekend door de betreffende persoon of ouder.

AANMELDEN SPELERPORTRET
Maximale uploadgrootte: 3MB

Richtlijnen Portret foto

Om een beetje een uniforme pagina te krijgen is het wel handig om bij het maken van je portret foto rekening te houden met een aantal dingen;

  • neem de foto recht van voren (als de fifa kaartjes)
  • in je HK Robey speler- of trainersshirt.
  • Let op dat het logo van de club zichtbaar is.
  • neem hem met je smartphone in de portrait stand (staand)
  • ga voor een rustige achtergrond staan. (het liefst witte of egale muur)