8 -1 verloren, toch een beetje tevreden van het veld……

12 maart 2022: Haarlem/Kennemerland V1 – Zwanenburg V2, uitslag 1 – 8 (0 – 6)

Doelpunt: Jan van de Berg

Opstelling:

doel: Mark Born

achter: Ed (25‘ Jason) – Drikus – Robert – Michel

midden: Frank – Ronald – Hein – Jan vd Berg

voor: Remco – Marco

2e helft:

doel: Mark Born

achter: Nacho – Sanne – Robert – Michel

midden: Frank – Jason – Hein – Wim (70’ Ronald) voor: Remco – Jan vd Berg

8 -1 verloren, toch een beetje tevreden van het veld……

Door Wim Lubben

Zwanenburg uit werd met 11-1 verloren. Gelukkig zag Theo veel vliegtuigen zodat het verslag minder pijnlijk werd. Vandaag de vrij kansloze opdracht om het beter te doen tegen deze te goede tegenstander. Voetballend begonnen wij best aardig maar na een bekeken schot staan wij al binnen 5 minuten met 1-0 achter. Remco krijgt een kans op de gelijkmaker na de eerste van de vele goede acties van Hein. De keeper houdt tegen.

Daarna gaat het snel. Ze gaan er bij ons te makkelijk in. Tussendoor best wel een aantal kansjes. Maar helaas geen goals. Met rust 0-6. We vrezen dat het weer richting de 10 of nog erger gaat. Na rust met een aantal verse krachten starten we goed. Het helpt ook dat Zwanenburg een van hun echte goede spelers op goal zetten.

Na een goede combinatie Hein-Remco scoort Jan bekeken de 1-6. Vrij rap echter volgen de 1-7 en 1-8. Toch zijn wij qua veldspel gelijkwaardig. Nacho na rust gekomen is in staat om hun sterke linksbuiten uit te schakelen. Onvermoeibaar als een Duracel konijn blijft hij de strijd aangaan.

De rushes van achteruit van inlener Sanne zijn indrukwekkend waardoor Zwanenburg een tandje moet afschakelen. Wij krijgen via nog eens Jan, Remco en Hein kansen maar het net weten wij niet meer te vinden. Het spel in de 2e helft maakt dat wij ondanks de forse nederlaag toch een beetje tevreden van het veld gaan.