Wedstrijdzaken

Zaterdag 1 - Ouderkerk 1
Za 3 mei 2014, 14:30

 Volledige programma
 Afgelastingen
 Teampagina`s
 Toernooien
 TRAININGEN

Overige wedstrijdzaken >>>

KANTINE ROOSTER ZATERDAG

Kom voetballen bij Haarlem-Kennemerland!

Haarlem-Kennemerland is voetballen met plezier.
Haarlem-Kennemerland is beleving en gezelligheid voor iedereen!

Meld je aan bij de club van de stad! Kom voetballen op de historische grond waar ooit toppers als o.a. Ruud Gullit, Arthur Numan, Piet Keur en Gregory van der Wiel zijn begonnen. Meld je direct aan via het aanmeldingsformulier voor de jeugd of voor senioren.

- Dus kom ook met jouw team op zaterdag of zondag voetballen in een heus voetbalstadion!
- Ook meisjes- en damesvoetbal!
- Bij voldoende aanmeldingen zal ook een zondag - A - juniorenteam worden ingeschreven.

 Aanmelden

Lid worden van Haarlem-Kennemerland? Dat kan heel simpel: download het aanmeldingsformulier (een WORD document), voor de jeugd of voor senioren, vul het in en het stuur het naar het secretariaat via de post of e-mail het ingevulde formulier naar info@haarlem-Kennemerland.nl .

 Meisjesvoetbal

Bij Haarlem Kennemerland is ook MEISJESVOETBAL en DAMESVOETBAL. Voor het E-team (leeftijd 8-9-10 jaar) is dit lopende seizoen nog plek voor enkele enthousiaste meiden. Lijkt voetbal je wat? Mail naar meisjesvoetbal@haarlem-kennemerland.nl voor meer informatie of meld je gelijk aan als lid. 

 Overschrijven

Als je al gespeeld hebt bij een andere club is een overschrijving nodig. Er zijn twee soorten overschrijvingsformulieren: een voor veldvoetbal en een voor zaalvoetbal . Print het uit, vul het in en stuur het via de post of scan het en stuur het via e-mail naar info@haarlem-Kennemerland.nl .

 Contact

Voor vragen, ideeën of opmerkingen kunt u contact opnemen met Willem van Gemert via het telefoonnummer 06-20012814