LID WORDEN VAN HAARLEM-KENNEMERLAND

Het is nog steeds mogelijk om je aan te melden voor het nieuwe seizoen. Er zijn nog enkele plekken vrij, hoewel voor sommige leeftijdscategorieën er inmiddels wel een wachtlijst is.

 

Komend seizoen willen wij het aantal MEISJESTEAMS uitbreiden. Dit betekent dat voor meisjes in de leeftijd 8 tot 16 jaar op dit moment gegarandeerd plaats is. En meisjes voetballen bij ons niet weggedrukt in de late middag, maar gewoon lekker op zaterdagochtend.

 

AANMELDEN

Aanmelden kan via het 2017-2018 Aanmeldingsformulier.
Download het 2017-2018 Aanmeldingsformulier, vul uw gegevens compleet in en mail het Aanmeldingsformulier naar secretaris@haarlem-kennemerland.nl

 

Je kan ook gerust eerst een keer komen meetrainen.

  

________________________________________

 

BEDANKEN

Opzeggen van het lidmaatschap kan uitsluitend via de secretaris (secretaris@haarlem-kennemerland.nl). Tevens dient u z.s.m. de leider van het elftal op de hoogte te stellen.

Een lidmaatschap kan zonder verdere kosten uiterlijk op 31 mei schriftelijk worden opgezegd.

Iemand die zich na 31 mei (voorafgaand van het nieuwe voetbalseizoen) afmeldt, krijgt GEEN restitutie van de verschuldigde contributie.

Motivering beleid:
Het aantal elftallen en spelers moet reeds in een vroegtijdig stadium aan de KNVB worden doorgegeven die tijdig de competitie-indeling wil regelen. Het aantal leden dat op 1 juni aanwezig is, is hiervoor bepalend. ij terugtrekking van elftallen brengt de KNVB hoge boetes in rekening. ovendien worden medespelers ernstig gedupeerd.

 

 20107-2018 Aanmeldingsformulier
terug naar boven