LID WORDEN VAN HAARLEM-KENNEMERLAND

Het is nog steeds mogelijk om je aan te melden voor het nieuwe seizoen. Er zijn nog enkele plekken vrij, hoewel voor sommige leeftijdscategorieën er inmiddels wel een wachtlijst is.

 

Komend seizoen willen wij het aantal MEISJESTEAMS uitbreiden. Dit betekent dat voor meisjes in de leeftijd 8 tot 16 jaar op dit moment gegarandeerd plaats is. En meisjes voetballen bij ons niet weggedrukt in de late middag, maar gewoon lekker op zaterdagochtend.

 

 

Aanmelden (lid worden) en afmelden (bedanken) uitsluitend via secretaris@haarlem-kennemerland.nl

Onze vereniging probeert zo snel en effecient mogelijk de leden te ondersteunen. Vandaar dat het traject van aanmelden en afmelding digitaal wordt afgehandeld.

Het mailadres secretaris@haarlem-kennemerland.nl wordt uitsluitend hiervoor gebruikt.

 

 

AANMELDEN

Aanmelden kan uitsluitend via het 2017-2018 Aanmeldingsformulier
Download het 2017-2018 Aanmeldingsformulier, vul uw gegevens compleet in en mail het Aanmeldingsformulier naar secretaris@haarlem-kennemerland.nl

 

Je kan ook gerust eerst een keer komen meetrainen.

 

Informatie over contributie en betaling 

 

BEDANKEN

Opzeggen van het lidmaatschap kan uitsluitend via de secretaris - secretaris@haarlem-kennemerland.nl

 

Mondelinge afmelding bij trainer, coach, teambegeleider of bestuurslid geldt NIET als formele afmelding. vanzelfsprekend informeert u zelf de trainer, coach of teambegeleidier van het elftal (van uw kind). 

 

Een lidmaatschap kan zonder verdere kosten uiterlijk 31 mei schriftelijk via de mail worden opgezegd. 

Wanneer u zichzelf of uw kind na 31 mei (voorafgaand van het nieuwe voetbalseizoen) schriftelijk via de mail afmeldt, ontvangt u GEEN restitutie van de verschuldigde contributie. Als lid van onze vereniging ontvangt u zoals gewoonlijk de contributiebrief.

 

Motivering beleid:
Deze op het oog misschien 'zware' richtinglijn is noodzakelijk om onze vereniging voor alle leden op een plezierige manier te organiseren. Daarvoor zijn diverse redenen:

 

 

 

terug naar boven